Welkom op de website van SV THOR!


INFORMATIE

SV THOR is opgericht als sportvereniging in Rotterdam en in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van gymnastiek. Met meer dan 200 leden en vier locaties, is SV THOR in alle uithoeken van Rotterdam te vinden. 

Momenteel kunnen meisjes en jongens bij ons terecht voor dames- en heren turnen, kleutergym, springen en cheerleading. Onze lessen worden verzorgd door een team van gediplomeerde trainers en trainsters. Zij beschikken allen over een licentieverklaring van de KNGU.

De lessen voor de jongste kinderen, van 3 tot 5 jaar, zijn vooral gericht op het stimuleren van de bewegingsmotoriek en het plezier van bewegen. Dit gebeurt vooral door middel van het Nijntje beweegprogramma. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende bewegingsopdrachten en speelmaterialen. Vanaf 6 jaar richten de lessen zich op turnen en worden de oefeningen stapsgewijs opgebouwd naar een hogere moeilijkheidsgraad. Ook kunnen de kinderen deelnemen aan wedstrijden. 

Leden worden onder meer ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. 

Wij hebben op dit moment verschillende groepen. Kinderen vanaf 3 jaar beginnen in de Nijntje beweeglessen, met als voorwaarde dat ze zindelijk zijn. Er wordt twee keer per jaar een nieuwe groepsindeling gemaakt om ruimte te creëren in de groepen. Het kan dan zijn dat kinderen doorstromen en veranderen van groep, lesdag of tijd. Dit in overleg met ouders en kinderen. In de vakantieperiodes worden er geen recreatielessen gegeven en na de zomervakantie beginnen de lessen in de eerste week van september.

---------------------------------------------------

Meldpunt grensoverschrijdend gedrag

'Sporten in een veilige omgeving zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. Grensoverschrijdend gedrag, dat kan echt niet. Daarom werken we aan preventie. En als het misgaat is er het meldpunt'. Bron NOC*NSF 

Ga voor meer informatie naar www.centrumveiligesport.nl 

Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

sv. T.H.O.R. Rotterdam

Joao Pires

Voorzitter_svthor@outlook.com

---------------------------------------------------