Welkom op de website van SV THOR!

NIEUWS

 

Jeugdsportfonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten’. Dat is het motto dat het Jeugdsportfonds hanteert. Ook in Rotterdam kunnen kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders door dit fonds sporten.

Hett Jeugdsportfonds Rotterdam richt zich op Rotterdamse kinderen van 4 tot en met 17 jaar, waarvan het gezinsinkomen niet meer is dan 120% van het wettelijk geldende minimum. Het fonds richt zich op deze doelgroep, zodat financiën nooit een belemmering zijn om kinderen te kunnen laten sporten. Het Jeugdsportfonds Rotterdam vergoedt de contributie van een sportvereniging. De maximale bijdrage per kind per jaar bedraagt 225 euro.

Een aanvraag verloopt altijd via een intermediair. Dit zijn personen die op een professionele manier bezig zijn met jeugd, zoals een medewerker van Bureau Jeugdzorg of een leerkracht op school. Alleen erkende intermediairs kunnen aanvragen indienen. Wanneer een aanvraag wordt goedgekeurd maakt het Jeugdsportfonds Rotterdam de contributie direct naar de sportvereniging over. Ouders van kinderen ontvangen dus nooit geld.

In opdracht van het Jeugdsportfonds Rotterdam voert Rotterdam Sportsupport de administratieve organisatie voor dit lokale Jeugdsportfonds uit. Voor vragen over het Jeugdsportfonds kunt u ons telefonisch bereiken op 010-4794457 of via e-mail op rotterdam@jeugdsportfonds.nl. Voor extra informatie over het Jeugdsportfonds kunt u terecht op de website www.jeugdsportfonds.nl.